Skin perfection line

Created with Sketch.

De producten die we in de salon gebruiken zijn van Alexandre Fabelle de skin perfection line bevat producten voor elk “probleem”van uw huid. Voor elk huidtype zijn er bijpassende producten om uw huid in optimale conditie te brengen. De producten zijn werkzaam en betaalbaar. Er zijn in de salon hele mooie en vooral handige folders te krijgen om het advies dat u krijgt nog eens rustig kunt nalezen thuis, vol met handige tips!

-Reiniging Een goed gereinigde huid is een mooie huid en nog belangrijker de creme’s en serums kunnen beter hun werk doen! Een goede reiniging neemt niet alleen de make up resten weg maar verwijdert stof/vuil van de luchtvervuiling, talg en transpiratievocht, het houd tevens de hoornlaag dun waardoor t een mooi mat uiterlijk krijgt. De reiniging droogt uw huid niet uit en zorgt dat t niet trekkerig aan voelt, ze bereiden de huid juist voor op de opname van de actieve cremes. Dmv het reinigings boekje/folder kan ik u uitleggen welke producten het beste bij uw huid passen en kunt u dit thuis nog rustig na lezen.

-Normale/droge huid Door de producten te gebruiken van Alexandre Fabelle kunt u uw huid nog beter in conditie krijgen, dmv de serums kunt u net dat extra’s geven, de rijke geconcentreerde ingredienten die de vitaliteit en elasticiteit van de huid herstellen, verbeteren en geven een boost aan uw huid. Fijne lijntjes worden weer strak getrokken. De serums bevatten oa Hyaluronzuur, oplosbaar collageen, potassium, vitamine e.

-Gevoelige huid Als uw huid gevoelig is, heeft u speciale verzorging nodig. Alexandre Fabelle heeft een serie producten ontwikkeld die bijzonder geschikt is voor de tere gevoelige huid. De werkstoffen in deze producten zijn zodanig aangepast dat overgevoeligheidsreacties nagenoeg niet voorkomen. Uw huid voelt dat meteen, heerlijk zacht en ontspannen. In de salon geven we advies welke cremes en serum u het beste kunt gaan gebruiken/uitproberen.

-Gecombineerde huid De verschillende cremes en producten zorgen ervoor dat uw huid meer in balans komt, waaronder de base balance creme en het Quick mask dit is een 3 minuten masker, uw huid word minder vet zonder uit te drogen, ook neemt het de afvalstoffen op diein de huid zitten.

-Zeer droge huid Dmv rijke cremes maar ook milde riniging kunt u uw huid weer goed gehydrateerd en zacht krijgen, ook trekken de fijne lijntjes hierdoor weg, een serum doet ook echt iets voor uw huid. Laat uw huid bekijken in de salon en krijg advies over welke producten u het beste kunt gaan gebruiken en kom stap voor stap tot een betere huid.

-Oogverzorging Met onze ogen observeren wij de wijde wereld, maar door onze ogen laten we ook veel van onszelf zien. Ogen verraden veel, zowel van onze innerlijke als van onze uiterlijke schoonheid. Onze producten zijn ontwikkeld om uw ogen en het weefsel eromheen te vervolmaken. De producten zijn o.a. geschikt voor de behandeling van: Vochtarmeoogleden, wallen rondom de ogen, rimpels rondom de ogen, donkere kringen. Ook is er zachte speciale oogreiniging van alexandre fabelle.

-Zonbescherming Suncare protective day creme bevat een anti rimpel formule en factor 20. Ook is er een zonproduct voor de gecombineerde/vette huid, deze zorgen ervoor dat uw huid is beschermd tegen de zon, zorgt voor goed hydratatie, geen vorming van pigment ophopingen………..

Ook zijn er gespecialiseerde producten voor problemen met:

-Acne Hierin is Beautysalon Bodytentions gespecialiseerd. Dit beschrijf ik in een apart kopje hier op mijn website.

-Pigment Hierin is Beautysalon Bodytentions gespecialiseerd. Dit beschrijf ik in een apart kopje hier op mijn website.

-Coupe rose Hierin is Beautysalon Bodytentions gespecialiseerd. Dit beschrijf ik in een apart kopje hier op mijn website.

-Allergische huid Non allergic day cream bevat geen parfum en parabenen en het serum bio actif is rijk aan zuivere olien waardoor t niet mogelijk is om een reactie te krijgen. Uw huid word gehydrateerd, gevoed en voelt weer fijn aan.

-Donker blauwe en bruine kringen rondom de ogen Het is vaak lastig vast te stellen of iemand last heeft van blauwe of bruine kringen heeft, vaak heeft men ze beiden. Ze kunnen wijzen op een circulatiestoornis. De whitening cream is speciaal ontwikkeld om het bloed dat uit de vaatjes is getreden, niet te laten neerslaan, dit veroorzaakt nl bruine neerslag, net zoals bij een bloeduitstorting word de plek eerst blauw en daarna bruin. Deze speciale formule voorkomt dat het bruin (de melanine) zich verspreidt onder de ogen. Voor het beste resultaat zijn er ook nog een eye cream en eye cream mask nodig, ik laat u graag de producten voelen en testen in de salon.