Over mij

Created with Sketch.

Fleur Ooms-Hertogh

Hallo Ik ben Fleur Ooms-Hertogh geboren in 1982, getrouwd met Piet Ooms in 2016. Samen hebben wij 2 kinderen Viggo (2011) en Brent (2013). In 2007 ben ik gestart met de Beautysalon. Eerst aan huis, toen 5 jaar in de zorgcentrum de Zandstee en sinds november 2016 aan ons gedroomde huis aan de Oude Rijksweg 86.

Mijn werk

Sinds januari 2015 ben ik gaan werken met de producten van Alexandre Fabelle, na mijn zoektocht naar goede, betaalbare en werkzame producten tegen problemen als acne, couperose en pigment. Hier heb ik inmiddels mijn specialisaties voor gehaald.

In de zomer van 2010 ben ik geslaagd voor mijn pedicure diploma en kan vele voetproblemen verhelpen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. teveel eelt, likdoorns en ingegroeide nagels maar ook de voeten zomer-klaar maken door middel van een cosmetische voetbehandeling incl. voeten bad, massage en nagellak. Ook maken we gebruik van Gel-lak ideaal voor gegarandeerd weken lang mooi gelakte nagels die Top blijft zitten. Overdag maar ook in de avonden ben ik werkzaam in de salon.