Huidproblemen

Created with Sketch.

Wat te doen bij Acne…

Acne en problemen bij een vette huid.
Heb je een glimmende, vette huid met of zonder pukkeltjes? Hoe krijg je je huid weer in goede conditie? Indien je huid te vet is, dan moeten we de talg, de vetproductie zien te reguleren zodat het glimmende, vette aspect verdwijnt. En je huid weer mooi mat word.

Wat en welke producten het best bij uw huid passen? Na een behandeling in de salon kijken we welke producten het best voor uw huid kunnen helpen en hoe je deze thuis kunt gebruiken, ook krijg je een reinigingsboekje mee naar huis waar alle informatie duidelijk in staat vermeld om jou te helpen waar het product voor is en wanneer je het beste kunt gebruiken. Want ook het thuis gebruik is erg van belang.
Er zijn vaak meerdere producten nodig om uw huid weer mooi te krijgen maar het is zeker mogelijk dit stap voor stap uit te bereiden.

We maken een behandelplan ……………….
– Een product voor de reiniging Milk, lotion, oily skin treatment, hydra mousse deze zou evt ook met het reinigingsborsteltje gebruikt kunnen worden, deze zachte ronde haartjes beschadigen uw huid niet maar reinigen uw huid nog grondiger.
– Quick mask of Special black mask dit zijn masker die in sterkte anders zijn en dus op jou huid word aangepast, deze masker zorgen ervoor dat de talg uit de huid komt, zodat verstoppingen en ontstekingen eerder wegblijven en de porien fijn blijven.
– Drying lotion verdroogt de pukkeltjes erg belangrijk om te gebruiken na het special black mask.
– Blue mask kalmeert de huid en geeft geen vetten af aan de huid zorgt ervoor dat de bovenste laag van de huid hersteld en niet trekkerig aanvoelt.
– Cremes Tea tree day cream, Base balance, Balance de nuit. Het is belangrijk 1 van deze cremes te gebruiken, het is belangrijk goed te kijken welke het beste bij jou huid past. Alle drie zijn deze verschillend en doen iets anders voor je huid.

Wat te doen bij Couperose

Een dunne gevoelige huid kan gepaard gaan met roodheid en gesprongen adertjes. Naast een goede bescherming en verzorging heeft de huid ook behoefte aan iets om de lekkende bloedvaatjes tegen te gaan.

Couperose is nl goed te bestrijden…

Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde high colour day en night cream ontwikkeld……. 30 tot 50% van de roodheid verdwijnt door het gebruiken van de cremes.

Blue mask is een masker die de bloedvaatjes hersteld en de huid tot rust brengt, het bevat de vitamine pp en zeer gezuiverde kamille.

Het koelingsliquid die we tijdens de behandeling toepassen werkt genezend op de kleine bloedvaatjes en werkt in op de collagen vezels van de adertjes en zorgt dat t lekken word gestopt.