Beauty behandelingen

Created with Sketch.

Beauty behandelingen bevatten allemaal een 3 stappen reiniging dat wil zeggen quickmask, milk+lotion en face wash op de Alexandre Fabelle methode toegepast, vapozone/warmtedamp apparaat, de huid word nagekeken op verstoppingen, de wenkbrauwen worden gepileerd of geharst, een overheerlijke ontspannende gezicht/hals/nek massage, en een speciaal op het treatment en de huid aangepast masker.

Hydration Treatment: € 59.50

Bevat rijke stoffen die de huid zijdezacht en glad maakt, peau seche ampul dmv boule freezers in de huid gemasseerd, vochtmasker met vapozone en daaroverheen rijke olien die hierdoor beter worden opgenomen door de huid. Kan voor ieder huidtype maar zeker voor de gevoelige huid.

Sirens Treatment: € 59,50

Op basis van collageen met vita visage ampul en collageen vlies masker. Heel goed geschikt voor de droge en gevoelige huid

La Reine Treatment: € 67,50

Sterke oppeppende behandeling die dmv AHA Fruitacids de vermoeide, verslapte, gemengde huid een boost geeft en fijne lijntjes en rimpeltjes doet vervagen. Heel belangrijk om de producten thuis door te blijven gebruiken voor een nog beter resultaat. Vraag naar de actie prijs in combinatie van aanschaf producten bij een behandeling.

Acne Treatment: € 42,50

Op de vettere huid aangepaste producten waaronder het special black mask wat heel goed inwerkt op en in de poriën. evt blue mask als de huid dit nodig heeft. Heel goed te combineren met de botanical peel. Voor een verstopte huid met ontstekingen.
Inclusief massage en gel hydratant gel € 55,00  
Inclusief botanical peel € 79,00

Couperose Treatment: € 69,00

De bloedvaatjes zijn overvuld en een paar graden warmer dan gezonde bloedvaatjes. Wanneer ze niet arbeiden of in rust zijn kunnen ze herstellen. De high colour creme’s en blue mask zorgen hiervoor. Ook het speciale coolings liquid werkt genezend dmv het ginko biloba extract en ananas sativus en opc. Geschikt voor een huid met kleine of grotere lekkende adertjes (beginnende coupe rose of juist ergere roodheid)

Skin Lift Treatment: € 57,50

Het skin lift mask is een cosmetische face lift voor het gelaat en hald op basis van vitamines in combinatie met de natuurzuivere aloe vera. De massage word achterwege gelaten dit is te intensief voor de huid na het masker. Voor ieder huidtype geschikt.

Younger Looking Treatment: € 65,00

Het ginseng elastine mask word gebruikt voor zijn energie gevende en revitaliseerde eigenschappen, samen met de ontgiftende en rimpel bestrijdende eigenschappen van het chinese pearl powder de huid ziet er na de behandeling vitaler en jeugdiger uit. Het ultra therapie apparaat zorgt ervoor dat de afvalstoffen in de huid sneller en beter worden afgevoerd. Geschikt voor elk huidtype.

Caviar Treatment Deluxe: € 79,00

Een echt coupe de eclat-express-treatment het maakt de huid glad en strak, neemt ieder spoor van vermoeidheid weg. Ontspant, kalmeert, verzacht en verheldert de teint. Het caviar extract bevorderd collageenvorming en herstel in de weefsels. De eigen weerstand van de huid word opgebouwd. Met caviar collageen matrix en masker. Voor elk huidtype geschikt.

Botanical Peel: € 79,00

Dit is DE peeling die veel voor de huid doet! Geeft de beste resultaten in kuur verband, 4 – 6 behandelingen. Peelt de huid van binnenuit en zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit vernieuwd. Geeft GEEN vervellingen of lange roodheid. Verbeterd droogtelijntjes, grove poriën en is sterk huid vernieuwend. Voor elk huidtype geschikt wel oppassen met de gevoelige huid. Vraag naar de actie prijs bij vastleggen en boeken van 4 of meer peelings.

Mini Treatment voor de jeugdige huid € 32,50

Deze behandeling duurt 30 tot 45 minuten en zorgt voor een goede reiniging van de huid. Het alexandre fabelle 3 stappen reiniging met quick mask, milk+lotion en face wash. Micro peeling met vapozone/warmtedamp apparaat, onzuiverheden verwijderen.

Small Treatments:

Epileren/harsen wenkbrauwen€ 12,50

Verven wenkbrauwen of wimpers € 10,00

Verven wenkbrauwen en wimpers € 19,50

Harsen lip of kin € 10,00

Harsen lip en kin € 19,50

Harsen rug € 30,00

Harsen onderbenen € 28,50

Harsen hele benen € 52,50

Pedicure behandeling € 29,00
Inclusie nagels lakken € 34,00
Inclusief nagels met Gel-lak € 38,00

Manicure behandeling kort € 24,50
nagelriemen verzorgen, nagels vijlen en lakken.

Manicure kort inclusief Gel-lak € 29.50

Manicure uitgebreid € 34,00
Nagelbadje, nagelriemen verzorgen, nagels vijlen en lakken, scrub, massage.

Avond make-up of uitgebreide make-up € 21,00

Bruids- make-up € 85,00 (proef make-up en op de dag zelf)